Snowboard klub Ogulin - Bjelolasica

Početna stranica
Škola snowboarda
Smještaj na Bjelolasici, Jasenak
O Snowboard klubu Ogulin
Naši prijatelji i sponzori
Kontaktirajte nas

PRIJATELJI:

HOC Bjelolasica

BURTON

Extreme shop

Surf Shop

InfoStudio - Internet usluge

Skijanje.hr

Bordanje.com

 
   
 

 

   Rezultati natjecanja, 18. 01. 2010.
Pobjednik Dux zvan Lazar u svom najboljem izdanju
Pobjednik Dux zvan Lazar u svom najboljem izdanju

Ovaj vikend je odlično protekao uz Otvorenje snowboard parka u subotu i Otvoreno prvenstvo grada Ogulina i Bjelolasice u nedjelju gdje je nastupilo čak 28 natjecatelja!!

REZULTATI

Izvještaj: Skijanje.hr
Galerija fotografija: Kolektiv Magazin
Cijeli foto izvještaj by AniMal: Facebook

   Poziv na otvorenje parka i na Otvoreno prvenstvo Ogulina, 14. 01. 2010.
Pozdrav svima!!

U subotu 16.1.2010. pozivamo vas na otvorenje SNB parka "Bjelolasica" gdje će te moći trenirati svoju freestyle vožnju na skokovima i railovima u našem parku, zabaviti se uz DJ-a i foto session!

Slijedeći dan, u nedjelju 17.1.2010. u istom parku se održava Hrvatski snowboard kup pod nazivom "Otvoreno prvenstvo grada Ogulina i Bjelolasice"! Prijave traju do 11h, nakon čega se održava natjecanje! Nastupiti mogu svi zainteresirani, a startnina je besplatna!!

Vidimo se!

   SNB Ogulin na facebooku, 14. 12. 2009.
Facebook Snijeg je poćeo padati a mi ozbiljno radimo na pripremama te se nadamo da će i Bjelolasica ubrzo otvoriti! Kako bi što bolje povezali svoje članove, napravili smo grupu na facebooku, gdje se možete učlaniti pa ćemo vas preko iste moći redovno obavještavati o svim događanjima vezanima uz klub!


Link na facebook Grupu

   Zbor trenera i učitelja snowboarda Hrvatske, 16. 11. 2009.
Zbor trenera i učitelja snowboarda HrvatskeZTUSH je izradio svoje internet stranice na kojima možete saznati sve kako bi postali učitelj snowboarda, a uskoro slijede i prvi raspisi za prekvalifikacije na hrvatsku licencu za stare učitelje koji su polagali negdje u inozemstvu, te za tečaj za pripravnike učitelja daskanja na snijegu, koji će se održavati u trećem mjesecu u Italiji, skupa s učiteljima skijanja.

Kako je snowboard još uvjek najbrže rastući sport od svih sportova, te je potražnja za stručnim kadrom iznimo velika, posla kao učitelj vam neće nedostajati kako u našem Klubu na Bjelolasici, tako i u radu s agencijama koje provode škole snowboarda u inozemstvu

Link na stranice: www.snowboard-ucitelji.hr

   Marina branila boje Ogulina i na Luži, 21. 04. 2009.
Marina Oskoruš - Luža
Marina hrabro nastupa sa začepljenim nosom

11.4. posjetili smo obližnje slovensko skijalište Krvavec u potrazi za zanimljivim natjecanjem pod imenom "Luža" te dobrom zabavom. To je već tradicionalno natjecanje povodom završetka sezone gdje je cilj napraviti najluđi ili najsmješniji trik preko bazena punog vruće vode (4 stupnja Celzijusa). Na žalost, muški dio ekipe nije mogao nastupiti jer su prijave bile zatvorene zbog ogromnog interesa, no Marina se je uspjela ugurati iako neznamo na kojem je točno mjestu završila iz razloga što su proglašavali samo prvog iz svake skupine natjecatelja. Sve u svemu odlična zabava i provod, još jedan događaj koji se nikako ne smije propustiti!!

   Održano Otvoreno prvenstvo grada Ogulina, 05. 04. 2009.
Croatia Mallnitz 2009
Pobjednici Prvenstva Hrvatske

Dana 5.4.2009. održana su 3 hrvatska natjecanja u vožnji snowboarda i to Prvenstvo Hrvatske, te dva natjecanja Hrvatskog kupa: Otvoreno prvenstvo grada Ogulina i Otvoreno prvenstvo HA Snowboard kluba Mladost. Ista natjecanja su se zbog nedostatka snijega u Hrvatskoj održala u Austriji, u mjestu Mallnitz na skijalištu Ankogel. Vozila se disciplina Big air, te su vozači mogli izabrati jedan od dva skoka veličine 8 ili 3 metara. Nastupilo je tridesetak natjecatelja od čega čak 9 cura, te cijela Hrvatska snowboard reprezentacija. Sistem suđenja je bio na principu da se svako natjecanje vozi po dva puta a da se boduje samo bolja vožnja.

   Otvoreno prvenstvo Ogulina u Austriji, 03. 04. 2009.
U nedjelju 5. travnja 2009. godine održava se Otvoreno prvenstvo grada Ogulina u Austriji na skijalištu Ankogel u mjestu Mallnitz. Vozit će se discipina Big Air i za tu priliku su pripremljena 2 skoka veličine 7 i 3 metara flata. U slučaju lošeg vremena natjecanje se seli na obližnji Molltaler glečer. Za sve dodatne informacije slobodno šaljite e-mail ili zovite na mobitel!!

Više informacija u službenom raspisu!

Vidimo se!

   Chinese Downhill Weissee Gletscherwelt, 24. 03. 2009.
Chinese Downhill

U nedjelju 22. ožujka nastupili smo u Austriji na jednom poprilično teškom natjecanju. Naime radi se o disciplini "Chinese downhill" gdje svi sudionici kreću u isti trenutak s vrha planine, svaki odabire svoj put i pokušava što prije doći do cilja. Što je zanimljivo ova utrka se održavala izvan uređenog dijela skijališta, na velikoj strmini (iznad 40 stupnjeva) i to po izgaženom powderu okruženom stijenama i kamenjem. Svi koji su ikad skijali ili bordali su svjesni kako je teško ići ravno po takvoj strmini i hupserima bez kočenja.

Iako smo pokazali dominantnost tijekom najtežeg i najstrmijeg gore opisanog dijela, nakon njega je slijedio jedan ravni dio gdje ulogu više nije igralo znanje i kvaliteta već kvaliteta opreme. Na istom dijelu nismo mogli sa svojim bordovima velićine 154 tj 158 cm konkurirati ozbiljnim austrijskim, njemačkim i finskim vozačima koji su sa svojim bordovima veličine i preko nevjerovatnih 2,10 metara, na ravnom dijelu preuzeli vodstvo dok smo se mi morali otkopčati i odgurivati. Na kraju smo završili na nelošim pozicijama, Lovro 12-ti i Danko 13-ti. Nadamo se da će mo slijedećih godina uz podršku sponzora, Grada i Športske zajednice uspjeti doći do kvalitetnije opreme koju i zaslužujemo, te tako još bolje promovirati Hrvatske boje na ovako velikim međunarodnim natjecanjima.

1 2 3 4 5 6 7 8
   
 
      © INFOSTUDIO.hr
Postavi kao početnu stranicu! Dodaj nas pod Favorites stranice!