Snowboard klub Ogulin - Bjelolasica

Početna stranica
Škola snowboarda
Smještaj na Bjelolasici, Jasenak
O Snowboard klubu Ogulin
Naši prijatelji i sponzori
Kontaktirajte nas

PRIJATELJI:

HOC Bjelolasica

BURTON

Extreme shop

Surf Shop

InfoStudio - Internet usluge

Skijanje.hr

Bordanje.com

 
   
 

 

   Snowboard klub Ogulin ostvario prve rezultate, 04. 03. 2006.

Lovro osvojio drugo mjesto

Prošli vikend su održana dva natjecanja na Sljemenu u snowboardu, paralelni slalom (subota) i slopestyle (nedjelja). Na natjecanjima su nastupili i natjecatelji Snowboard kluba "Ogulin". Najbolje rezultate postigao je Lovro Vudrag uspjevši se plasirati u samo finale i ostvariti odlično drugo mjesto…


Dobra organizacija i relativno pogodni vremenski uvjeti omogućili su održavanje natjecanje u paralelnom slalomu, dok u nedjelju natjecanje otkazano.

U kvalifikacijama je zadivio naš Tin Franješević postigavši treće vrijeme, a i ostali naši predstavnici su se uspjeli plasirali u finale (osim Marijana Stipetića koji zbog ozljede na treningu nije nastupio). Nažalost Tinu nije pošlo za rukom da zadrži svoju poziciju, te je završio na petom mjestu. No Lovro je u završnici natjecanja pokazao svoj izniman talent i uspio se plasirati u samo finale gdje je nažalost tijesno izgubio od Hrvatskog višegodišnjeg reprezentativca u ovoj disciplini – Nikše.

Posebno iznaneđenje je bila mlada perspektivna boarderica Iva Luketić koja se uspjela plasirati među finalistice, gdje je izgubila od Hrvatske reprezentativke Morene Makar i završila na odličnom četvrtom mjestu!

   
 
      © INFOSTUDIO.hr
Postavi kao početnu stranicu! Dodaj nas pod Favorites stranice!