Snowboard klub Ogulin - Bjelolasica

Početna stranica
Škola snowboarda
Smještaj na Bjelolasici, Jasenak
O Snowboard klubu Ogulin
Naši prijatelji i sponzori
Kontaktirajte nas

PRIJATELJI:

HOC Bjelolasica

BURTON

Extreme shop

Surf Shop

InfoStudio - Internet usluge

Skijanje.hr

Bordanje.com

 
   
 

 

   4./5. ožujak na Platak, 02. 03. 2006.Burton AM Tour - europska amaterska turneja - dolazi na Platak u subotu 4. ožujka 2006. Svi su pozvani da sudjeluju i osvoje Burton nagradne pakete! Iskoristite priliku da pokažete što možete! Budite dio zabave i snowboardajte s prijateljima!

Dječki preko 14 godina mogu osvojiti bodove za "Ticket to Ride" (TTR) svjetski poredak. Nijhovo će se ime naći na istoj ljestvici na kojoj se nalaze imena olimpijskog pobjednika Shaun White-a, te pripadnika Burton teama Marka Grilca.

Kvalifikacije za slopestyle natjecanje bit će u formi jam-a, a finale u klasičnoj formi natjecanja s pojedinačnim vožnjama. U oba session-a gleda se bolja vožnja. Natjecatelji će biti podijeljeni u dvije grupe zavisno o dobi (dječki i djevojke juniori - ispod 18 godina starosti, i stariji dečki i djevojke- svi natjecatelji koji su navršili 18 godina).

Predprijava: Zbog limita koji određuje da u natjecanju može sudjelovati najviše 16 djevojaka i 48 dečkiju, preporučamo raniju registraciju putem Interneta. Odite na www.burton.com/amtour, kliknite na 'Registracija' te ispunite obrazac.

Prijava: Subota, 4. ožujak 2006. od 8:00 do 9:30
Race Office, kod vučnice
Trening: 9:30 do 10:30 , Fun Park

Natjecanje: Počinje u 10:45, Fun Park


Dan kasnije (5. ožujka 2006.) je još jedan contest iz serije T-mobile kupa, a vozi se slopesytle. Prijave za natjecanje (T-mobile) se mogu obaviti putem maila prijava@crosnowboard.hr ili na sam dan natjecanja prije početka kvalifikacija u race officeu. Pobjednike očekuju brojne nagrade!

   
 
      © INFOSTUDIO.hr
Postavi kao početnu stranicu! Dodaj nas pod Favorites stranice!