Snowboard klub Ogulin - Bjelolasica

Početna stranica
Škola snowboarda
Smještaj na Bjelolasici, Jasenak
O Snowboard klubu Ogulin
Naši prijatelji i sponzori
Kontaktirajte nas

PRIJATELJI:

HOC Bjelolasica

BURTON

Extreme shop

Surf Shop

InfoStudio - Internet usluge

Skijanje.hr

Bordanje.com

 
   
 

 

   Freeride Mallnitz, 21. 03. 2009.
Mjesto utrke
Mjesto natjecanja

Danas je naša freeride (Danko i Lola) ekipa ponovo nastupila na jednom zanimljivom natjecanju, ovog puta u Austriji na skijalištu Ankogel Mallnitz. Zbog orkanskog vjetra vozio se samo jedan spust od predviđena dva, a i opaka konkurencija od preko 60 freeride boardera i skijaša iz Austrije, Njemačke, Finske nije nam dopustila da se plasiramo u finale. Pobjedu je opet odnio naš trener Bojan te mu čestitamo.
Moram napomenuti da kod ovako velikih internacionalnih natjecanja veliku ulogu igra i pristranost sudaca, pošto se tu ne vozi na vrijeme nego sudac ocjenuje svoj dojam vožnje, te su na taj način neki borderi koji su pali ili odabrali mnogo lakše rute na kraju zauzeli bolji rezultat.

Slike sa natjecanja pogledajte ovdje!

Također smo otkrili da nismo jedini Freerideri iz Hrvatske koji idu na natjecanja, nego smo upoznali i boardera Marina Rogića, koji živi u Austriji ali je porijeklom iz Biograda n.m. Marin je ove godine prvi put počeo ići na natjecanja, a više o njegovoj ekipi možete saznati na: Garufibrothers.com

   Održan Freeride battle 09 - Danko četvrti, 14. 03. 2009.

Prošlu nedjelju 8. ožujka održan je Quiksilver Freeride Battle na slovenskom skijalištu Kanin. Nakon dva dana odgode zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta ( 9 metara snijega i velike opasnosti od lavina!!!) na rezervni dan uspjelo se održati natjecanje. Vozio se samo jedan run na jako zahtjevnom i strmom terenu, sa puno klifova do 40 metara visine! Nastupilo je preko 50 natjecatelja u 4 kategorije, Ski M/W i Snowboard M/W.

Pobjedu u Snowboardu je odnio drugu godinu za redom naš prijatelj Niklas Hollsten a.k.a. Bojan. Na natjecanju su nastupili naši predstavnici iz Snowboard kluba Ogulin, Danko Puškarić i Lovro Vudrag. Danko je završio na odličnom 4. mjestu i ponio doma titulu najboljeg Snowboard Rookia a Lovro na 6. mjestu. Nije za odmet ni spomenuti da se radi o jednom od jačih europskih freeride natjecanja.

Više:
Skijanje.hr - izvještaj, intervju, foto galerija
 
CoreNews, Skijanje.hr, Freeride battle   Park : Open & Closed, 02. 03. 2009.
Otvorenje parka


Nakon 3 godine smo napokon uspjeli na jedan vikend otvoriti naš park. Park je bio super izšejpan (makar je bilo nekakvih manjih primjedaba oko raila ), skupilo se gro ekipe, najviše onih željnih zabave, dobre muzike i ića i pića. No, šalu na stranu od elemenata u parku su bili skokovi veličine od 7 i 4 metara, downrail 8m, kink box 6m, rainbow 6m, i još dva boxa. Bila je dobra posjećenost od strane drugih hrvatskih klubova te smo svi mogli svjedočiti izvrsnim trikovima.

Cijeli report pogledajte na stranicama grada Ogulina, a u nastavku pogledajte slike sa otvaranja parka.   NAPOKON, 25. 02. 2009.
50-50

U subotu, 28. veljače 2009. godine po prvi puta službeno otvaramo snowboard park na Bjelolasici. Za otvorenje tu će biti DJ, roštilj, igre iznaneđenja... Dođite i zabavite se sa nama


Svi posjetitelji imaju popust na ski karte od 20%, dok oni koji žele ostati za vikend, dvodnevnu kartu i spavanje s doručkom i večerom platiti će samo 320kn. Inače park je u odličnom stanju a i prognoza nam ide na ruku...

   Marina Oskoruš 5-ta na prvenstvu Slovenije u Boardercrossu, 09. 02. 2009.
Marina u akciji

31. siječnja ove godine u Pohorju na skijalištu Trije Kralji se održavalo otvoreno prvenstvo Slovenije u Boardercrossu gdje su nastupili i naši natjecatelji. Konkurencija je bila ogromna ali to nije pokolebalo našu mladu perspektivnu boardericu Marinu Oskoruš koja je zauzela odlično 5-to mjesto.

   Novi popusti!, 18. 12. 2008.
Kako prvi snijeg u Ogulinu već pada, mi smo potpuno spremni za zimu!

Ugovorili smo i nove popuste tako da će svi članovi kluba s ovosezonskom iskaznicom (2009) imati popuste u slijedećim dučanima:

EXTREME shop Zagreb - Popust od 25 % na servis opreme i popust u trgovini ovisi o vrsti opreme i odjeće.

SURF SHOP Zagreb - Popust od 30% na svu opremu i odjeću, te popust od 50% na opremu koja je već na sniženju.

RI FUN Rijeka - Popust ovisi o vrsti opreme i odjeće.

Iskaznice za ovu godinu su gotove, pa svi trk u Klub po svoju iskaznicu. Također primamo i nove članove.

Također, kako se bliži snijeg, škola snowboarda na Bjelolasici radit će svakodnevno a za sve upite zvati na telefon: 092 100 3449

   Radovi u snowboard parku, 15. 09. 2008.
Radovi
Prošli vikend su se održavali radovi održavanja u Snowboard parku. Radilo se na popravku i farbanju svih elemenata, izmjeni poda u kućici, crtanju novih grafita i slično. Radovi su prekinuti zbog dolaska lošeg vremena. Iste ćemo nastaviti jedan vikend kada nam to vrijeme dopusti, mole se svi oni članovi koji su obečavali pomoći bilo to sa potrebnim stvarima, financijski ili radnom snagom da se jave na e-mail i da nam se pridruže!!

   Održana redovna godišnja skupština, 15. 09. 2008.
Dana 05.09.2008. godine u prostorijama Kluba održana je redovna godišnja skupština. Odluke sa skupštine pročitajte u Zapisniku.

1 2 3 4 5 6 7 8
   
 
      © INFOSTUDIO.hr
Postavi kao početnu stranicu! Dodaj nas pod Favorites stranice!